Identiteetit, konfliktit ja sovittelu -webinaari 21.10.2020 klo 15.00-16.00

Identiteetit, konfliktit ja sovittelu-kirja ilmestyi THL:n tietokirjasarjassa syyskuussa ja on suunnattu sovittelijoille (rikos- ja riita-asioiden sovittelu, työyhteisö-, oppilaitos-, tuomioistuin-, perhe-, naapuruus- ja katusovittelu), heille, jotka päättävät, kuinka sovittelua hyödynnetään sekä kaikille, jotka pohtivat identiteettikysymyksiä ja niistä johtuvia konflikteja ja haluavat syventää osaamistaan näiden konfliktien käsittelyssä. Mitä sanoja ja tekoja yhteistyön ja tasapuolisuuden edistäminen käytännössä vaatii, kun identiteetit ovat pelissä?THL-webinaarissa asioista pähkinänkuoressa…ja Sovittelijapäivillä 2021 lisää. Tervetuloa!

Konfliktit kuuluvat elämään, koska niitä syntyy väistämättä ihmisten kesken. Se, mitä kannattaa ennaltaehkäistä, on konfliktien kärjistyminen ja muuttuminen väkivaltaisiksi. Webinaarissa käsitellään monimuotoisessa yhteiskunnassa esiintyvien, erilaisuuteen ja identiteettiin liittyvien konfliktien sovittelua.Webinaari käsittelee monimuotoisessa yhteiskunnassa esiintyvien, erilaisuuteen ja identiteettiin liittyvien konfliktien sovittelua. Tilaisuus pohjautuu hiljaittain julkaistuun kirjaan Identiteetit, konfliktit ja sovittelu, jonka on kirjoittanut Miriam Attias.📋 Webinaariin osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 
👍 Tilaisuus on ilmainen.
📍 Seuraa vaikkapa kotisohvaltasi.
🖥 Tutustu ohjelmaan ja puhujiin: https://thl.fi/…/tapahtu…/tapahtumakalenteri/-/event/6530986